Gant

Ridgefield férfi karóra (GTAD09100399I)

SKU: GTAD09100399I

Ár: 23 000 Ft 49 000 Ft
Szállítás: 3-10 munkanapon belül

Sportos Gant karóra férfiaknak a Ridgefield kollekcióból. Az analóg számlap, a kerek forma ideális divat kiegészítővé teszi ezt a karórát. A 44 mm átmérőjű tokban megbízható quartz szerkezet dolgozik. A tok ezüst, számlap és szilikon szíj kék színű. Az óra vízállósága 5 ATM.

Információk
Gyártó
Gant
SKU
GTAD09100399I
Vízállóság
5 ATM
Szerkezet
Quartz
Funkciók
Kronográf
Üveg
Ásványi üveg
Csomagolás
Gyári csomagolás
Tok és számlap
Méret
44 mm
Tok anyaga
Nemesacél
Tok alakja
Kerek
Tok színe
Ezüst
Számlap típusa
Analóg
Számlap színe
Kék
Szíj
Szíj anyaga
Szilikon
Szíj színe
Kék

Webáruházunkban vásárolt termékeket házhozszállítással juttatjuk el Önhöz, melyet különböző szolgáltatók igénybevételével teljesítünk. Az általunk vállalt szállítási határidő 3-10 munkanap, mely függ attól, hogy saját raktárkészletről, vagy külső beszállítónktól kerül a termék kiszállításra.

A házhozszállítás 20.000 Ft értékhatárig 1.200 Ft, az ezt meghaladó összegű rendeléseknél a kézbesítés díját átvállaljuk. A megrendelés folyamata során Ön pontos tájékoztatást kap az aktuális szállítási költségekről.

Fontos információ

A csomag átvételekor, kérjük, alaposan ellenőrizze a kiszállított termékeket! Amennyiben sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésről minden esetben jegyzőkönyv felvételét kell kérni a futártól!

A futárszolgálattól való átvételt a vevő aláírásával igazolja, így Ön elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak.

Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk!

Garancia: Az általunk forgalmazott karórákra minimum két év gyártói garancia vonatkozik.

Órabutik © 2024