Timberland

Férfi karóra (TBL-GS-14829JS-01-AS)

SKU: TBL-GS-14829JS-01-AS

Ár: 17 900 Ft 32 990 Ft
Szállítás: 3-10 munkanapon belül

Ez a Timberland TBL-GS-14829JS-01-AS férfi divatkaróra két különböző, egyszerűen fel- illetve lecsatolható szíjjal érkezik, így könnyedén a ruházatunkhoz tudjuk igazítani. A tok átmérője 44 mm korona nélkül, a fehér színű számlap alatt Miyota 2115 quartz szerkezet dolgozik.

Információk
Gyártó
Timberland
SKU
TBL-GS-14829JS-01-AS
Vízállóság
5 ATM
Szerkezet
Quartz
Funkciók
Multifunkciós kijelző
Üveg
Ásványi üveg
Csomagolás
Gyári csomagolás
Tok és számlap
Méret
44 mm
Tok anyaga
Rozsdamentes acél
Tok alakja
Kerek
Tok színe
Ezüst
Számlap típusa
Analóg
Számlap színe
Fehér
Szíj
Szíj anyaga
Bőrszíj
Szíj színe
Barna / kék

Webáruházunkban vásárolt termékeket házhozszállítással juttatjuk el Önhöz, melyet különböző szolgáltatók igénybevételével teljesítünk. Az általunk vállalt szállítási határidő 3-10 munkanap, mely függ attól, hogy saját raktárkészletről, vagy külső beszállítónktól kerül a termék kiszállításra.

A házhozszállítás 20.000 Ft értékhatárig 1.200 Ft, az ezt meghaladó összegű rendeléseknél a kézbesítés díját átvállaljuk. A megrendelés folyamata során Ön pontos tájékoztatást kap az aktuális szállítási költségekről.

Fontos információ

A csomag átvételekor, kérjük, alaposan ellenőrizze a kiszállított termékeket! Amennyiben sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésről minden esetben jegyzőkönyv felvételét kell kérni a futártól!

A futárszolgálattól való átvételt a vevő aláírásával igazolja, így Ön elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak.

Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk!

Garancia: Az általunk forgalmazott karórákra minimum két év gyártói garancia vonatkozik.

Órabutik © 2024